Pácienseink előtte-utána eredményei

Ha még vacillálna, akkor ajánljuk figyelmébe a pácienseink beszámoló videóit és előtte-utána képeit, amelyek segítségével pontosabban tájékozódhat, milyen beavatkozásokat is végzünk.

A páciens korán elveszítette az összes fogát

The patient lost his teeth at a very early ageThe patient lost his teeth at a very early age

A páciensünk elmondása szerint nagyon korán fogorvoshoz került, ahol nem sikerült megmenteni a fogait, így idejekorán elvesztette a fogait. Kivehető műfogsorát nem volt képes megszokni, a folyamatos újra ragasztástól hányinegere volt, így hamar végleges megoldásban kezdett el gondolkodni. 

Mivel fogai elvesztése után a csontja is nagyon elvékonyodott, így nem volt alkalmas csontpótlás nélkül a hagyományos implantátumok beültetésére, de ő ezt nem szerette volna.
“Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam az Ép-Dentre és az 5 napos pótlásra, mert így fájdalmas beavatkozás, csontpótlás nélkül kaptam meg a fogaimat, ráadásul az egész csak egy hetet vett igénybe!

Baleset miatti fogvesztés

sport accidentsport accident

 

Ez a páciens egy baleset miatt veszítette el több fogát is, amelyet akkor nem pótoltak neki. Szép lassan a többi foga is kezdett tönkremenni, de mielőtt teljesen tönkrement minden foga, rászánta magát a kezelésre. A kezelés a gyökérkezelések és a csiszolások miatt majdnem két hétig tartott, de a páciens elmondása szerint így is egy csoda, hogy ennyi idő alatt visszakapta a mosolyát!

 

 

Alkohol miatti fogvesztés

alkohol miatti fogvesztesalkohol miatti fogvesztes

Nem egyszerű beismerni egy szenvedélybetegséget, főleg, ha egyéb más egészségi problémát arra vezethetünk vissza. Ez a páciens őszintén beszélt arról,. hogyan veszítette el alkohol problémája miatt a fogait, a fogai miatt az önbecsülését, ami aztán tovább mélyítette az alkoholizmusát. Szerencsére sikerült maga mögött tudnia szenvedélybetegségét, ezután már a fogai rendbetételére tudott koncentrálni. Teljes állcsont rehabilitációt kapott egy héáten belül, így már készen áll egy teljesen új életre! 

Súlyos paradontózis

paradontozisparadontozis

A fogvesztés mindig megterhelő folyamat lelkileg, főleg ha az ember nem is tehet róla! Ez a 35 éves hölgy páciens annak ellenére kényszerült implantátumos megoldásra, hogy fogaira vigyázott.. Sajnos súlyos fogínysorvadása következtében fogai a rágás során meglazultak, az evés fájdalmassá vált, fogai rossz állapota miatt pedig kellemetlenné vált a mindennapos kommunikáció, ami, mivel turizmusban dolgozik, ellehetetlenítette a hétköznapjait. Teljes állcsont rehabilitációját követően úgy nyilatkozott, hogy amikor meglátta magát a tükörben,örömében nem bírta abbahagyni a sírást. Vissza kapta magabiztosságát és azóta teljesen kiegyensúlyozott életet él! 

Elégtelen szájhigiénia

elegtelen szajhigieniaelegtelen szajhigienia

 

Ez a fiatal páciens volt olyan erős, hogy őszintén elmondta, hogy problémáját egyértelműen az okozza, hogy szinte teljes mértékben elhanyagolta a fogait! Sokáig nem is érdekelte fogai állapota, de mivel pincérnőként dolgozik, azt vette észre, hogy egyre kellemetlenebb, ha az embereket nevetni hallja, mivel nem tud nem arra gondolni, hogy nem fogai állapotán nevetnek! Végül elszánta magát és elment egy fogorvoshoz, aki egyértelművé tette, hogy minden fogát ki kell húzni és vagy a hosszas implantálást választja, vagy a kivehető műfogsort. 37 évesen az utóbbihoz fiatalnak érezte magát, így nagyon megörült amikor meglátta, hogy problémáját mindössze 5 nap alatt tudjuk orvosolni!
“ Ezentúl megbecsülöm amim van, tudom hogy nincs második esély! “ 

 

 

A páciens elmondta, hogy gyerekkorától rosszak a fogai és egy sportbaleset következtében is tört le a fogából darab. Később a stressz hónapok alatt tönkretette szinte az összes fogát. A páciens elmondása szerint nagyon szimpatikus volt neki, hogy nem kellett a fogpótlásra fél évig várnia, mivel nálunk 5 nap alatt elkészült a teljes pótlás. Szimpatikus volt, hogy egészségpénztárral is tudott fizetni a kezelésért. A kezelésről elmondta: ,,Feszítő érzés volt, fájdalom nem. Mindent ehettem utána, ki is használtam! Nagyon gyorsan, nagyon szépen elkészültek a fogaim. Szerintem ,aki megteheti, ne várjon vele, mert életminőségben nagyot javul a helyzet!” 

A páciensünk kifejezetten az éber szedáció miatt választotta rendelőnket. 

“Hát ez egy hihetetlen technika, vagy nem is tudom minek nevezzem… gyakorlatilag abszolút nem érdekelt mi történik velem.” 

A páciens elmondja, hogy 12 implantátumot kapott, de fájdalmat nem érzett sem a kezelés alatt, sem utána. 

“Tökéletesen fájdalommentes, mintha a sajátjaim lennének, de gondolom ez a beszédemen is érződik. Már most úgy érzem, mintha a sajátjaim lennének, egy hét után!”  

A páciens alapproblémája sokak számára lehet ismerős; mint mondja: ,,Az iskolafogászat azt jelentette, hogy elmentünk és kikapkodták a fogainkat.” 

Sokféle megoldással próbálkozott, és fontos is volt neki, hogy megoldja a fogproblémáját, mivel üzleti életben van, ahol fontos a beszéd és a jó megjelenés. 

A kezelésről elmondta: ,,Mindössze egy fájdalomcsillapítót vettem be, azt is csak azért, mert mégiscsak megműtöttek.” 

,,Életminőség javulásban lett részem, akár az evéssel, akár a beszéddel, akár  mosolyommal… mindenképpen egy magasabb szintű életminőséget biztosít.” 

A hölgy páciens, mint elmondta, régóta küzdött a fogproblémájával, mivel sok korona, később híd volt a szájában, ami mellé az eredeti fogai romlottak el, vagy a pótlások mentek folyamatosan tönkre és ezeket kellett pótolni. Nagyon elege lett abból, hogy rendszeres időszakonként kellett 50-60-70 ezer forintokat kifizetnie, és folyton fogorvoshoz járnia, így végleges megoldást keresett, amit nálunk talált meg. ,,Nagyon jól tudok enni vele, szinte a kezdet kezdetétől. Ha vigyázok rá, úgy gondolom, amíg élek, nem lesz rá gondom!” 

A páciensnek súlyos paradontózisa volt, amit ő úgy jellemzett, hogy: ,,Nagyon lötyögtek a fogaim, nem tudtam vele rendesen enni, nem tudtam rágni, egybe kellett lenyelni mindent. Egy szendvicset nem tudtam megenni.” A konzultáció után kért egy kis gondolkodási időt, de végül rászánta magát, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. A kezelést teljesen fájdalommentesen élte meg. ,,Fájdalmat nem éreztem, de izgulni izgultam. Szimpatikus az egész rendelő, nem olyan mint egy régi fogászat, ez egy sziget, nagyon pozitív volt minden.” A kezelés legnagyobb eredménye hogy mer mosolyogni, és problémamentesen tud étkezni is! Nézze végig Virtuális nagykövetünk tájékoztatását és tudja meg, hogy zajlik a teljes fogpótlás 5 napja a fogatlan vagy fogakkal teli állapottól a teljes, ép és gyönyörű mosoly állapotáig!

Pácienseink mondták

map

Ha szeretne bővebb tájékoztatást fogászati problémájával kapcsolatban, kérjük, töltse ki űrlapunkat és mi egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha személyesen szeretné megbeszélni a problémáját, foglaljon időpontot konzultációra, ahol minden kérdésére válaszolunk és el is készítjük személyre szabott kezelési tervét!

* Kérjük, töltse ki ezt a mezőt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.