Allergia

  •  Koronája vagy hídja van? 
  • Csúnya, sorvad az íny, fekete a korona széle? 
  • Esetleg volt már más fogészaton, de fémallergiája van és amiatt nem kaphat rendes pótlást? 

Laborunk olyan különleges anyagokkal is dolgozik, amely mivel nem fém, ezért nem okoz semmilyen allergiát! 

Telefonáljon, tudjon meg többet ezekről az anyagokról és arról, hogy milyen esetekben tudjuk Önnek biztosítani a gondtalan rágás örömét még akkor is, ha eddig allergiája miatt ez nem volt lehetséges! 

biohpp

A fogpótlások alapja általában valamilyen fém, hiszen a rágás során olyan mérhetetlenül nagy erők lépnek fel, amelyeket más anyag elvileg nem képes hosszabb távon elviselni. 

Laborunkban már két olyan anyaggal is dolgozunk, amelyek nem tartalmaznak fémet, mégis, esztétikában és teherbírásban egyenértékűek a kobalt-króm ötvözetű vázainkkal! 

Ha fontos az esztétika és meglévő fogakra szeretne pótlást, akkor a cirkóniumból készült pótlás a legalkalmasabb erre, hiszen ennek az anyagtulajdonságai szinte 100 %-ban megegyeznek az eredeti fogéval, így egy igazi foggal összehasonlítva szinte lehetetlen megmondani, melyik fog a pótlás és melyik az eredeti! 

A forradalmi technika: Bio HPP!

Kevés laborban elérhető ez a technológia. Nem fém, a bio HPP egy polyetheretherketone bázisú termoplasztikus anyag, amely rugalmassági tulajdonságainak köszönhetően megközelítik a természetes csontét, így nagyobb méretű implantátumos restaurációkhoz is alkalmas. 

 

 

CAD/CAM

Legyen szó cirkóniumról vagy Bio HPP-ről, mindkét anyagot számítógéppel tervezzük és a tervezés alapján számítógép faragja ki a pótlásokat, a legnagyobb pontosság és igényesség érdekében! 

Hívjon minket telefonon, vagy jelentkezzen be egy konzultációra és tudjon meg többet a fémmentes pótlásokkal kapcsolatban! 

Implantátum pár munkanap alatt - Hogyan lehetséges ez?

Implantátum pár munkanap alatt - Hogyan lehetséges ez?

Klinikánkon több típusú implantátumot használunk, így a szájüregi viszonynak és a csontállománynak legmegfelelőbb implantátum rendszerrel tudjuk a hiányzó fogat pótolni. 

Fogpótlásaink legnagyobb részét azonnal terhelhető implantátumokkal végezzük, amelyek a csontállományban jellemzően mélyebbre fúródnak, kihasználva a teljes csontállományt, ezáltal biztosítva azonnal azok stabilitását. 

Ez olyanok számára is jó hírt jelent, akiket más helyekről már eltanácsoltak a gyenge vagy kevés csontállomány miatt! 

  • gyors
  • fájdalommentes 
  • tartós megoldás!  

Jelentkezzen konzultációra, ahol elkészítjük személyre szabott kezelési tervét! Tudja meg, hogyan kaphat pár munkanap alatt végleges fogpótlást!

Nézze végig Virtuális nagykövetünk tájékoztatását és tudja meg, hogy zajlik a teljes fogpótlás 5 napja a fogatlan vagy fogakkal teli állapottól a teljes, ép és gyönyörű mosoly állapotáig!

Előtte-utána

Teljes állcsont rehabilitációTeljes állcsont rehabilitáció
Teljes állcsont rehabilitáció
Kevés csont esetében isKevés csont esetében is
Kevés csont esetében is
Parodontális megbetegedések eseténParodontális megbetegedések esetén
Parodontális megbetegedések esetén
Kapja vissza mosolyát!
Hívja a +36/20 231-1353 számot!

Hitelkalkulátor

Pácienseink mondták

map

Ha szeretne bővebb tájékoztatást fogászati problémájával kapcsolatban, kérjük, töltse ki űrlapunkat és mi egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha személyesen szeretné megbeszélni a problémáját, foglaljon időpontot konzultációra, ahol minden kérdésére válaszolunk és el is készítjük személyre szabott kezelési tervét!

* Kérjük, töltse ki ezt a mezőt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.