Fix pótlás - tartós megoldás

  • Elege van a kivehető műfogsorából? 
  • Komplikált tisztítani, viselni? 
  • Lehetetlen vele enni, vagy akár beszélni? 

Mi visszaadjuk fogait pár munkanap alatt, még olyan esetben is, ha máshonnan a kevés csont miatt elutasították!  

tartos-megoldas

Implantátum pár munkanap alatt - hogyan lehetséges ez?

Implantátum pár munkanap alatt - hogyan lehetséges ez?

Klinikánkon több típusú implantátumot használunk, így a szájüregi viszonynak és a csontállománynak legmegfelelőbb implantátum rendszerrel tudjuk a hiányzó fogat pótolni. 

Fogpótlásaink legnagyobb részét azonnal terhelhető implantátumokkal végezzük, amelyek a csontállományban jellemzően mélyebbre fúródnak, kihasználva a teljes csontállományt, ezáltal biztosítva azonnal azok stabilitását. 

Ez olyanok számára is jó hírt jelent, akiket más helyekről már eltanácsoltak a gyenge vagy kevés csontállomány miatt! 

  • gyors
  • fájdalommentes 
  • tartós megoldás!  

Jelentkezzen konzultációra, ahol elkészítjük személyre szabott kezelési tervét! Tudja meg, hogyan kaphat pár munkanap alatt végleges fogpótlást!

Klinikánkon 3 implantátum rendszerrel dolgozunk, ami azt teszi lehetővé számunkra, hogy szinte bármilyen csontállonnyal rendelkező sés foghiánnyal küzdő páciensen tudjunk segíteni! 

A hagyományos implantátumokkal jellemzően azok számára tudunk fogat pótolni, akiknek csak pár foguk hiányzik, de a többi fog egészséges, így azokat se húzni, sem csiszolni nem szeretnénk. 

Az azonnal terhelhető implantátumok közül két félét is használunk, az egyiknél a beültetés szöge, a másiknál pedig a beültetés mélysége az, aminek köszönhetően pár nap alatt el tudjuk készíteni a fogpótlást, akár egy teljesen fogatlan állcsont esetén is! 

A gyors és pontos munkához elengedhetetlen a labor technikai háttér is! Saját laborunkkal közvetlen és azonnali kapcsolatban állunk, orvosaink és technikusaink csapatmunkában, összehangoltan dolgozva alakítják ki a fogpótlást, garantálva ezzel a gyors de tartós és esztétikus végeredményt! 

A leggyakoribb probléma a kivehető műfogsorral a mobilitása. Sokan nem bírják a felsőt megszokni a szájpadlásra tapadó támasz miatt, az alsó fogsort pedig azért, mert folyton elmozdul a helyéről, irritálva ezzel az ínyt, arról nem is beszélve, hogy emiatt folyamatos a diszkomfort érzet és a beszéd és evés közbeni magabiztosság vesztés. 

Fix pótlással nem csak a fogait kapja vissza, de a gondtalan rágás, a magabiztos beszéd és az önfeledt mosoly örömét is! 

Nézze végig Virtuális nagykövetünk tájékoztatását és tudja meg, hogy zajlik a teljes fogpótlás 5 napja a fogatlan vagy fogakkal teli állapottól a teljes, ép és gyönyörű mosoly állapotáig!

Előtte-utána

Teljes állcsont rehabilitációTeljes állcsont rehabilitáció
Teljes állcsont rehabilitáció
Kevés csont esetében isKevés csont esetében is
Kevés csont esetében is
Parodontális megbetegedések eseténParodontális megbetegedések esetén
Parodontális megbetegedések esetén
Kapja vissza mosolyát!
Hívja a +36/20 231-1353 számot!

Hitelkalkulátor

Pácienseink mondták

map

Ha szeretne bővebb tájékoztatást fogászati problémájával kapcsolatban, kérjük, töltse ki űrlapunkat és mi egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha személyesen szeretné megbeszélni a problémáját, foglaljon időpontot konzultációra, ahol minden kérdésére válaszolunk és el is készítjük személyre szabott kezelési tervét!

* Kérjük, töltse ki ezt a mezőt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.