Svájci és német technológiák

  • A legjobb minőséget szeretné a fogai helyreállításában, de nem tudja, a fogászatban mi számít jónak? 
  • Alaposan utánajárt az implantációs lehetőségeknek ,de fogalma sincs, hogy melyik rendszerrel dolgozó klinikát válassza, annyi lehetőség van? 
  • Honnan tudhatja, hogy pontosan mire van szüksége? 

Lépjen kapcsolatban velünk, mi akár egy telefonos vagy online ingyenes konzultáción elmagyarázzuk Önnek az egyes implantációs eszközök és módszerek közötti különbséget! Mi több implantátum rendszerrel dolgozunk nagy sikerrel, annak érdekében, hogy a különböző fogászati szituációkból a lehető legtöbbet és legjobbat hozzuk ki pácienseink legnagyobb megelégedésére! 

header

A fogászati implantációk között is megvannak azok a jelentős különbségek, amelyek bármilyen más termékre ( pl. autók) jellemzőek. Léteznek egy és kétfázisú, hagyományos és azonnal terhelhető implantátumok, de olyanok is, amelyek csak a kivehető műfogsor rögzítésére alkalmasak. Vannak olyanok, amelyeknél a számít, hogy ne legyen foghúzás és van olyan, ahol meg lehet oldani a húzással egy időben is a beültetést. 

Bár a fogászatban minden terméknek szigorú ellenőrzéseken kell átesnie, így nincs rossz minőségű implantátum, de léteznek itt is prémium kategóriás termékek, amelyek előnye egyértelműen a tartósságukban van. 

Klinikánk a német Bredent Sky és a svájci IHDE implantátum rendszereket használja, évek óta, nagy számban ültetünk be ezekből problémák nélkül, saját és gyártói garanciát vállalva a munkánkra. 

Az implantátumokra a felépítményeket pedig saját fogtechnikai laborunkban készítjük el. Laborunkban technikus képzést is vállalunk, emellett évekig a 3M referencia laborjaként működtünk!  

Hívjon minket bátran, szívesen tájékoztatjuk a kezelések és implantátumok típusaival és a beültetések módjával kapcsolatban! 

Implantátum pár munkanap alatt - Hogyan lehetséges ez?

Implantátum pár munkanap alatt - Hogyan lehetséges ez?

Klinikánkon több típusú implantátumot használunk, így a szájüregi viszonynak és a csontállománynak legmegfelelőbb implantátum rendszerrel tudjuk a hiányzó fogat pótolni. 

Fogpótlásaink legnagyobb részét azonnal terhelhető implantátumokkal végezzük, amelyek a csontállományban jellemzően mélyebbre fúródnak, kihasználva a teljes csontállományt, ezáltal biztosítva azonnal azok stabilitását. 

Ez olyanok számára is jó hírt jelent, akiket más helyekről már eltanácsoltak a gyenge vagy kevés csontállomány miatt! 

  • gyors
  • fájdalommentes 
  • tartós megoldás!  

Jelentkezzen konzultációra, ahol elkészítjük személyre szabott kezelési tervét! Tudja meg, hogyan kaphat pár munkanap alatt végleges fogpótlást!

Nézze végig Virtuális nagykövetünk tájékoztatását és tudja meg, hogy zajlik a teljes fogpótlás 5 napja a fogatlan vagy fogakkal teli állapottól a teljes, ép és gyönyörű mosoly állapotáig!

Előtte-utána

Teljes állcsont rehabilitációTeljes állcsont rehabilitáció
Teljes állcsont rehabilitáció
Kevés csont esetében isKevés csont esetében is
Kevés csont esetében is
Parodontális megbetegedések eseténParodontális megbetegedések esetén
Parodontális megbetegedések esetén
Kapja vissza mosolyát!
Hívja a +36/20 231-1353 számot!

Hitelkalkulátor

Pácienseink mondták

map

Ha szeretne bővebb tájékoztatást fogászati problémájával kapcsolatban, kérjük, töltse ki űrlapunkat és mi egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha személyesen szeretné megbeszélni a problémáját, foglaljon időpontot konzultációra, ahol minden kérdésére válaszolunk és el is készítjük személyre szabott kezelési tervét!

* Kérjük, töltse ki ezt a mezőt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.