Dentafóbia - félelem a fogorvostól

  • Régóta tervezi, hogy rendbeteti fogait, retteg a fogászati kezelésektől? 
  • A rossz tapasztalatok miatt halogatta, hogy elmenjen fogorvoshoz, emiatt mentek tönkre a fogai? 
  • Mindenképpen szeretne megoldást, de nem tudja hogyan is kezdjen neki? 

Győzze le félelmét! 

Jelentkezzen konzultációra vagy csak keressen fel minket telefonon és mi szívesen elmagyarázzuk Önnek, hogyan lehetséges fájdalommentesen, akár éber vagy mély szedációban kezelést kapnia! 

dentafóbia

Előbb vagy utóbb sajnos mindenkinek lesz valamilyen problémája a fogával

Sokan viszont annyira félnek a kezelésektől, leginkább a rossz tapasztalatok miatt, hogy egyszerűen hagyják, hogy a kis bajból is nagy probléma legyen, ami nem is csoda. A félelem óriási visszatartó erő. amit mi maximálisan megértünk. Azoknak, akik rettegnek a fogászati beavatkozásoktól, tudjuk a kezeléseinket éber vagy akár mélyaltatásban is biztosítani, így garantáltan nem emlékeznek majd a kezelésre, és eleve egy oldottabb állapotban ülnek majd be a fogászati székben, hiszen már akár az éber altatással is jelentősen oldható a szorongás. 

Implantátum pár munkanap alatt - Hogyan lehetséges ez?

Implantátum pár munkanap alatt - Hogyan lehetséges ez?

Klinikánkon több típusú implantátumot használunk, így a szájüregi viszonynak és a csontállománynak legmegfelelőbb implantátum rendszerrel tudjuk a hiányzó fogat pótolni. 

Fogpótlásaink legnagyobb részét azonnal terhelhető implantátumokkal végezzük, amelyek a csontállományban jellemzően mélyebbre fúródnak, kihasználva a teljes csontállományt, ezáltal biztosítva azonnal azok stabilitását. 

Ez olyanok számára is jó hírt jelent, akiket más helyekről már eltanácsoltak a gyenge vagy kevés csontállomány miatt! 

  • gyors
  • fájdalommentes 
  • tartós megoldás!  

Jelentkezzen konzultációra, ahol elkészítjük személyre szabott kezelési tervét! Tudja meg, hogyan kaphat pár munkanap alatt végleges fogpótlást!

Nézze végig Virtuális nagykövetünk tájékoztatását és tudja meg, hogy zajlik a teljes fogpótlás 5 napja a fogatlan vagy fogakkal teli állapottól a teljes, ép és gyönyörű mosoly állapotáig!

Előtte-utána

Teljes állcsont rehabilitációTeljes állcsont rehabilitáció
Teljes állcsont rehabilitáció
Kevés csont esetében isKevés csont esetében is
Kevés csont esetében is
Parodontális megbetegedések eseténParodontális megbetegedések esetén
Parodontális megbetegedések esetén
Kapja vissza mosolyát!
Hívja a +36/20 231-1353 számot!

Hitelkalkulátor

Pácienseink mondták

map

Ha szeretne bővebb tájékoztatást fogászati problémájával kapcsolatban, kérjük, töltse ki űrlapunkat és mi egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha személyesen szeretné megbeszélni a problémáját, foglaljon időpontot konzultációra, ahol minden kérdésére válaszolunk és el is készítjük személyre szabott kezelési tervét!

* Kérjük, töltse ki ezt a mezőt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.