Gyors megoldás

  • Régóta szeretné megcsináltatni fogait, de sosincs ideje rá?
  • Nem szívesen vár a teljes megoldással hónapokig? 
  • A munkája miatt lehetetlen hogy hónapokig fogak nélkül, félmegoldással éljen? 

Hagyja abba a halogatást, keressen fel minket és mi akár online vagy telefonos konzultáción elmagyarázzuk Önnek, hogyan is kaphat fogakat mindössze pár nap alatt! 
Természetesen személyes konzultációra is foglalhat időpontot, ahol személyre szabott pontos kezelési tervet tudunk adni Önnek! 

quick-solution

Az egészség az első!

Nincs időm a fogaimra, magamra, mert ; munka, család, egyéb dolgok, amelyek mindig előnyt kell élvezzenek… Ismerős élethelyzet? 

De miért probléma, ha hanyagoljuk fogproblémáinkat? 

A hiányzó fog több mint esztétikai probléma. A foghiány idővel emésztési, szívrendszeri problémákhoz vezethet, a folyamatos gyulladásnak pedig számos komoly szövődménye lehet, még akár olyan betegségek kialakulásának is lehet az alapja, amit hiába kezelnek akár évekig. A hiányzó, beteg, gyulladt fogak okozhatnak kellemetlen szájszagot, sokan pedig arról panaszkodnak, hogy a foghiány miatt már számukra is kellemetlenné válik a társalgás, vagy a társasági eseményeken való részvétel. 

Arról nem is beszélve, hogy amíg a probléma kicsi, addig a megoldás sem feltétlenül drága… 

A megoldást nem érdemes halogatni, főleg ha csak pár napos kezelésről van szó! 

Keresse fel kollégáinkat és tudja meg, hogyan kaphat fogakat mindössze pár nap alatt! Klinikánkon többféle implantátum rendszerrel dolgozunk, így fogproblémától függően a legjobb megoldást tudjuk biztosítani! 

Tegye meg az elős és legfontosabb lépést, hívjon minket bátran! 

Hogyan lehetséges?

Hogyan lehetséges?

Klinikánkon több típusú implantátumot használunk, így a szájüregi viszonynak és a csontállománynak legmegfelelőbb implantátum rendszerrel tudjuk a hiányzó fogat pótolni. 

Fogpótlásaink legnagyobb részét azonnal terhelhető implantátumokkal végezzük, amelyek a csontállományban jellemzően mélyebbre fúródnak, kihasználva a teljes csontállományt, ezáltal biztosítva azonnal azok stabilitását. 

Ez olyanok számára is jó hírt jelent, akiket más helyekről már eltanácsoltak a gyenge vagy kevés csontállomány miatt! 

  • gyors
  • fájdalommentes 
  • tartós megoldás!  

Jelentkezzen konzultációra, ahol elkészítjük személyre szabott kezelési tervét! Tudja meg, hogyan kaphat pár munkanap alatt végleges fogpótlást!

Nézze végig Virtuális nagykövetünk tájékoztatását és tudja meg, hogy zajlik a teljes fogpótlás 5 napja a fogatlan vagy fogakkal teli állapottól a teljes, ép és gyönyörű mosoly állapotáig!

Előtte-utána

Teljes állcsont rehabilitációTeljes állcsont rehabilitáció
Teljes állcsont rehabilitáció
Kevés csont esetében isKevés csont esetében is
Kevés csont esetében is
Parodontális megbetegedések eseténParodontális megbetegedések esetén
Parodontális megbetegedések esetén
Kapja vissza mosolyát!
Hívja a +36/20 231-1353 számot!

Hitelkalkulátor

Pácienseink mondták

map

Ha szeretne bővebb tájékoztatást fogászati problémájával kapcsolatban, kérjük, töltse ki űrlapunkat és mi egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha személyesen szeretné megbeszélni a problémáját, foglaljon időpontot konzultációra, ahol minden kérdésére válaszolunk és el is készítjük személyre szabott kezelési tervét!

* Kérjük, töltse ki ezt a mezőt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.