Árak

  • Szeretne pontos árat tudni?  ÉS spórolni a kezelés árán?
  • Van külföldi biztosítása? 
  • Egészségpénztári tag? 

Jöjjön el egy konzultációra és tudja meg pontosan, nálunk mennyibe kerülne hogy pár nap alatt fogat kapjon? Ha rendelkezik külföldi biztosítással, vagy egészségpénztári tagsággal, akár még olcsóbb is lehet a kezelése! 

arak-png

Számtalan lehetőség

Tudta Ön, hogy ha az Európai Unión belül rendelkezik egészségbiztosítással, akkor a kezelése egy részét visszatérítik Önnek?  Ha egészségpénztári tag, akár EP kártyával is rendezheti a kezelést! 

Érdemes megkérdezni munkáltatóját, sok cég biztosít valamilyen egészségügyi hozzájárulást bizonyos kezelésekre! 

A fogászat az egyik, ha nem a legdrágább egészségügyi ágazat, aminek számtalan oka van, leginkább a költséges eszközök és alapanyag.

Az állam a fogászati kezelések jelentős részét nem is támogatja, ráadásul Nyugat - Európában a kezelések árai akár ötszörösei is lehetnek az itthoniaknak! 

Azt viszont kevesen tudják, hogy ha rendelkeznek külföldi biztosítással ( Mert ott éltek vagy élnek) akkor jogosultak az Európai Unión belüli kezelések árainak részének vagy egészének visszatérítésére! Ehhez nem kell mást tenni, mint a biztosító által kért adatokat a klinikától elkérni, kiállítatni, esetleg fényképes, röntgenes mellékletekkel alátámasztani a kezelés tényét! 

Számos betegünk élhetettt a munkahelye által biztosított hozzájárulással is, amihez nem kell mást tennie, mint tőlünk elkérni az ahhoz szükséges igazolásokat a kezeléssel kapcsolatban. Természetesen mi minden szükséges igazolással rendelkezünk és kérésre kiállítjuk azt, ha kell, kapcsolatba lépünk a munkáltatóval is! 

Járjon ezeknek utána, mi segítünk abban, hogy olcsóbb legyen a kezelése! 

Implantátum pár munkanap alatt- Hogyan lehetséges ez?

Implantátum pár munkanap alatt- Hogyan lehetséges ez?

Klinikánkon több típusú implantátumot használunk, így a szájüregi viszonynak és a csontállománynak legmegfelelőbb implantátum rendszerrel tudjuk a hiányzó fogat pótolni. 

Fogpótlásaink legnagyobb részét azonnal terhelhető implantátumokkal végezzük, amelyek a csontállományban jellemzően mélyebbre fúródnak, kihasználva a teljes csontállományt, ezáltal biztosítva azonnal azok stabilitását. 

Ez olyanok számára is jó hírt jelent, akiket más helyekről már eltanácsoltak a gyenge vagy kevés csontállomány miatt! 

  • gyors
  • fájdalommentes 
  • tartós megoldás!  

Jelentkezzen konzultációra, ahol elkészítjük személyre szabott kezelési tervét! Tudja meg, hogyan kaphat pár munkanap alatt végleges fogpótlást!

Nézze végig Virtuális nagykövetünk tájékoztatását és tudja meg, hogy zajlik a teljes fogpótlás 5 napja a fogatlan vagy fogakkal teli állapottól a teljes, ép és gyönyörű mosoly állapotáig!

Előtte-utána

Teljes állcsont rehabilitációTeljes állcsont rehabilitáció
Teljes állcsont rehabilitáció
Kevés csont esetében isKevés csont esetében is
Kevés csont esetében is
Parodontális megbetegedések eseténParodontális megbetegedések esetén
Parodontális megbetegedések esetén
Kapja vissza mosolyát!
Hívja a +36/20 231-1353 számot!

Hitelkalkulátor

Pácienseink mondták

map

Ha szeretne bővebb tájékoztatást fogászati problémájával kapcsolatban, kérjük, töltse ki űrlapunkat és mi egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha személyesen szeretné megbeszélni a problémáját, foglaljon időpontot konzultációra, ahol minden kérdésére válaszolunk és el is készítjük személyre szabott kezelési tervét!

* Kérjük, töltse ki ezt a mezőt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.