Elégtelen csontmennyiség

  • Sok hiányzó foga van? 
  • Régóta él kivehető műfogsorral? 
  • Volt már konzultáción, de csontpótlást javasoltak, vagy egyenesen eltanácsolták az implantációról a kevés csont miatt? 

Foglaljon időpontot konzultációra és tudja meg, hogyan lehetséges hiényzó fogai pótlása mindössze pár munkanap alatt, csontpótlás nélkül, még abban az esetben is, ha máshonnan eltanácsolták! 

csontvesztes

Hiányzó fogak pótlása csontpótlás nélkül, biztonságosan? Hogyan kivitelezhető?

Számos páciensünk keresett már fel minket azzal a problémával, hogy szeretnék hiányzó fogaikat pótolni, de eddig mindenhonnan vagy eltanácsolták a kezeléstől őket, vagy csontpótlást javasoltak számukra. A csontpótlást nem akarják vállalni, mivel ez megdrágítja a beavatkozást, a kezelés időtartama kitolódik és sokszor az eljárás is fájdalommal teli. 

Szerencsére már léteznek olyan eljárások, amelyekkel mi is dolgozunk, amelyek mellett nem szükséges a csontpótlás, így a kezelés pár nap alatt véget érhet és nem kell kiterjedt fájdalommal, hosszan tartó kellemetlenségekkel számolni! 

Jöjjön el egy konzultációra vagy küldjön egy panoráma röntgen felvételt, mi pedig személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek, figyelembe véve azt is, hogy mennyi csonttal rendelkezik? 

Implantátum pár munkanap alatt - Hogyan lehetséges ez?

Implantátum pár munkanap alatt - Hogyan lehetséges ez?

Klinikánkon több típusú implantátumot használunk, így a szájüregi viszonynak és a csontállománynak legmegfelelőbb implantátum rendszerrel tudjuk a hiányzó fogat pótolni. 

Fogpótlásaink legnagyobb részét azonnal terhelhető implantátumokkal végezzük, amelyek a csontállományban jellemzően mélyebbre fúródnak, kihasználva a teljes csontállományt, ezáltal biztosítva azonnal azok stabilitását. 

Ez olyanok számára is jó hírt jelent, akiket más helyekről már eltanácsoltak a gyenge vagy kevés csontállomány miatt! 

  • gyors
  • fájdalommentes 
  • tartós megoldás!  

Jelentkezzen konzultációra, ahol elkészítjük személyre szabott kezelési tervét! Tudja meg, hogyan kaphat pár munkanap alatt végleges fogpótlást!

Nézze végig Virtuális nagykövetünk tájékoztatását és tudja meg, hogy zajlik a teljes fogpótlás 5 napja a fogatlan vagy fogakkal teli állapottól a teljes, ép és gyönyörű mosoly állapotáig!

Előtte-utána

Teljes állcsont rehabilitációTeljes állcsont rehabilitáció
Teljes állcsont rehabilitáció
Kevés csont esetében isKevés csont esetében is
Kevés csont esetében is
Parodontális megbetegedések eseténParodontális megbetegedések esetén
Parodontális megbetegedések esetén
Kapja vissza mosolyát!
Hívja a +36/20 231-1353 számot!

Hitelkalkulátor

Pácienseink mondták

map

Ha szeretne bővebb tájékoztatást fogászati problémájával kapcsolatban, kérjük, töltse ki űrlapunkat és mi egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha személyesen szeretné megbeszélni a problémáját, foglaljon időpontot konzultációra, ahol minden kérdésére válaszolunk és el is készítjük személyre szabott kezelési tervét!

* Kérjük, töltse ki ezt a mezőt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.