Fogvesztés, ínysorvadás

  • Hiába mostam rendszeresen, mégis ez van… Ismerős? Annak ellenére hogy rendszeresen, alaposan és becsülettel mosta fogait, mégis elveszíti egyiket a másik után? 
  • Sajnos a paradontózis miatt kialakult foghiány elég gyakori. Nálunk is az a cél, hogy megmentsük a fogakat, de ha ez nem lehetséges, akkor sem kell feltétlenül kivehető műfogsorban gondolkodni! 

Foglaljon időpontot és tudja meg, hogyan kaphat tartós, fix fogpótlást mindössze pár nap alatt! 

fogvesztes

Sajnos előbb vagy utóbb mindenkinek lesz valamilyen problémája a fogaival

A modern idők, a savas ételek, italok, a stressz, a dohányzás nagy terhelésnek teszik ki a fogakat. Sajnos sokszor a rendszeres fogápolás sem menti meg azokat, így idővel a fogak letöredeznek, kimozdulnak, kihullanak. 

Ha fogvesztést, ínyvérzést, fogtörést tapasztal, érdemes minél hamarabb fogorvoshoz fordulnia, abban az esetben is, amikor a jelenséget nem kíséri fájdalom. 

Számtalan lehetőség van a fogaink megmentésére, de menthetetlen, vagy már hiányzó fog pótlására a legjobb megoldás az implantátummal történő fogpótlás! Klinikánk számtalan implantátum rendszerrel dolgozik, így egy konzultáció során röntgen vagy CT felvételt készítünk és az alapján a legjobb megoldást tudjuk felkínálni Önnek, akár pár nap alatt kész fájdalommentes implantációs fogpótlással! 

Implantátum pár munkanap alatt - hogyan lehetséges ez?

Implantátum pár munkanap alatt - hogyan lehetséges ez?

Klinikánkon több típusú implantátumot használunk, így a szájüregi viszonynak és a csontállománynak legmegfelelőbb implantátum rendszerrel tudjuk a hiányzó fogat pótolni. 

Fogpótlásaink legnagyobb részét azonnal terhelhető implantátumokkal végezzük, amelyek a csontállományban jellemzően mélyebbre fúródnak, kihasználva a teljes csontállományt, ezáltal biztosítva azonnal azok stabilitását. 

Ez olyanok számára is jó hírt jelent, akiket más helyekről már eltanácsoltak a gyenge vagy kevés csontállomány miatt! 

  • gyors
  • fájdalommentes 
  • tartós megoldás!  

Jelentkezzen konzultációra, ahol elkészítjük személyre szabott kezelési tervét! Tudja meg, hogyan kaphat pár munkanap alatt végleges fogpótlást!

Nézze végig Virtuális nagykövetünk tájékoztatását és tudja meg, hogy zajlik a teljes fogpótlás 5 napja a fogatlan vagy fogakkal teli állapottól a teljes, ép és gyönyörű mosoly állapotáig!

Előtte-utána

Teljes állcsont rehabilitációTeljes állcsont rehabilitáció
Teljes állcsont rehabilitáció
Kevés csont esetében isKevés csont esetében is
Kevés csont esetében is
Parodontális megbetegedések eseténParodontális megbetegedések esetén
Parodontális megbetegedések esetén
Kapja vissza mosolyát!
Hívja a +36/20 231-1353 számot!

Hitelkalkulátor

Pácienseink mondták

map

Ha szeretne bővebb tájékoztatást fogászati problémájával kapcsolatban, kérjük, töltse ki űrlapunkat és mi egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Ha személyesen szeretné megbeszélni a problémáját, foglaljon időpontot konzultációra, ahol minden kérdésére válaszolunk és el is készítjük személyre szabott kezelési tervét!

* Kérjük, töltse ki ezt a mezőt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.